Sportbrillen

Om te sporten nemen we als vanzelfsprekend onze voorzorgen om ons lichaam te beschermen. Een helm, knie -en elleboogbeschermers, aangepast schoeisel en aangepaste kledij,zijn de gebruikelijke beschermers. Maar nog al te vaak worden de ogen vergeten.

Een gewone sportbril of sportbril met zonneglazen eventueel aangepast aan uw ogen is geen overbodige luxe. Ogen zijn kwetsbaar en oogschade is in veel gevallen permanent. Wees slim, denk aan uw veiligheid en bescherm uw ogen. Bovendien zal uw aangepaste bril en bijgevolg beter zicht uw sportprestaties zeker ten goede komen. Als fervent fietser wordt u niet meer gehinderd door wind, regen of ander rondvliegend materiaal, maar ook duikers, zwemmers, atleten, skiërs,... kunnen bij ons terecht voor aangepaste bescherming.

 

Het merk JULBO heeft een oplossing voor bijna alle buitensporten.

 

 

Zwembrillen op sterkte

Met een zwembril op sterkte heeft u een optimaal helder zicht, zowel onder als boven water.

De brillen zijn verkrijgbaar voor mannen, vrouwen en kinderen in blauw en zwart.

Door de aanpasbare neusbrug en hoofdband geniet u van een optimaal comfort.

Ook voor verschillende sterktes voor het linker en rechter oog hebben wij een gepaste oplossing, zowel voor positieve als negatieve sterktes. €50 voor een volledig gemonteerde bril met uw correctie.

 

 

Ook binnensporters hebben baat bij een aangepaste bril.

Alexander Optiek zorgt dan ook voor Snooker- en biljartbrillen. 

Na een optometrisch onderzoek gecombineerd met uw eisen en verwachtingen zorg ik voor uw aangepaste bril op maat met de juiste vorm en inclinatiehoek.